Z letom 2021 predstavljamo prenovljeno tehnologijo programiranja naših naprav.

Vse naše čitalce prstnih odtisov bomo zdaj proizvajali v enotni tehnologiji upravljanja, ki smo jo poimenovali R7. Tehnologiji STAND ALONE, ki omogoča analogno upravljanje in Wi-Fi, ki omogoča upravljanje z aplikacijo, smo združili v eni napravi, s katero bo mogoče upravljanje naprave na oba načina. Tako bo od zdaj naprej vsakemu uporabniku na voljo izbira analognega upravljanja ali upravljanja z aplikacijo. Ob prvi uporabi bo lahko enostavno izbral:

  • Analogno upravljanje tako, da bo pritisnil na tipko reset oziroma tipko za dodajanje administratorskega prsta na krmilni enoti in nato nadaljeval postopek vnašanja prstov.
  • Upravljanje z aplikacijo tako, da bo povezal napravo z aplikacijo X-manager in pričel s programiranjem s pomočjo aplikacije.

Analogno upravljanje s pomočjo tipk na krmilni enoti je preprosto in ponuja osnovne funkcije.

Tehnologija R7 ima tudi možnost hibridnega upravljanja, ki uporabnikom analognega upravljanja omogoča delno uporabo aplikacije za:

Upravljanje z aplikacijo na pametnem telefonu ponuja širok nabor nastavitev.

Uporabnik bo ob prvi uporabi izbral način, na katerega bo programiral napravo, kasneje pa si bo lahko tudi premislil. Če bo želel po določenem času izbrati drug način programiranja, bo potrebno napravo povrniti na tovarniške nastavitve in ponovno vnesti vse prstne odtise in prilagoditi ostale nastavitve.

Ta sprememba tehnologije bo tako nam kot našim partnerjem olajšala prodajo, končnim uporabnikom pa bo prihranila dilemo pri izbiri naprave. Večkrat smo namreč opazili, da so se kupci  težko odločili, katero tehnologijo bi izbrali. Kasneje so si nekateri celo premislili, a je bila zamenjava tehnologije nato predraga. Z R7 tehnologijo bo proces nabave enostavnejši tako za naše partnerje kot za končnega uporabnika, uporabniška izkušnja pa še prijetnejša.