Navkom d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na področju biometrične kontrole pristopa v Evropi. Osredotočeni smo predvsem na razvoj in proizvodnjo izdelkov za stanovanja, hiše in manjša podjetja. Na trgu pa nismo prisotni le z lastnimi rešitvami, ampak razvijamo in proizvajamo tudi izdelke po meri za proizvajalce vrat in podjetja, ki se ukvarjajo s kontrolo pristopa.

Z biometrijo smo se začeli ukvarjati leta 2006 in kmalu postali prepoznavni po preprostih, a zanesljivih rešitvah in postavili smo nove standarde na trgu biometričnih naprav. Danes ponujamo širok nabor izdelkov za udobnejši in varnejši vstop v hiše in pisarne.

Pri razvoju svojih izdelkov sledimo preprostim, a jasnim vodilom: kvaliteta in varnost, v kombinaciji z uporabniku prijazno in moderno zasnovo. Tudi ustanovitev podjetja je bila osnovana na viziji, da bodo čitalniki prstnih odtisov v uporabi vsak dan in povsod, preprosto in varno. Zadovoljni uporabniki po vsej Evropi pa nam dajejo potrditev, da delamo dobro in motivacijo, da si prizadevamo biti še boljši.

Hvala za vaše zaupanje.

Tadej Weber, direktor

 

Pišite nam


    Obdelava osebnih podatkov se izvaja na podlagi zakonitega interesa zagotoviti učinkovito komunikacijo. Več o obdelavi osebnih podatkov vam je na voljo v politiki zasebnosti.