Smo kompetenten in zanesljiv partner pri razvoju biometričnih naprav.

Stopite v stik z nami in skupaj bomo naredili načrt za kvalitetno biometrično napravo.

Razvoj in proizvodnja izdelkov po naročilu

 

Za kupce in partnerje, ki želijo naprave za pristopno kontrolo na podlagi biometrične identifikacije, RFID, Bluetooth in Wi-Fi prodajati pod lastno blagovno znamko, razvijamo in proizvajamo proizvode po meri.

Dolgoletne izkušnje na omenjenih področjih nam omogočajo, da pomagamo našim naročnikom razviti in proizvesti kvalitetne izdelke, ki bodo zagotavljali odlično uporabniško izkušnjo.

Primer dobre prakse je razvoj in proizvodnja linije izdelkov za enega največjih evropskih proizvajalcev vhodnih vrat, ki so se za tovrstno obogatitev ponudbe odločili, ker so želeli povečati dodano vrednost svojim izdelkom. Zanje smo izdelke razvili, svetovali pri načrtu vgradnje, pripravili ustrezno dokumentacijo, zanje jih proizvajamo in skrbimo za podporo.

Imate zamisel, načrt? Stopite v kontakt z nami in skupaj bomo idejo spravili v realnost.

 

Izvedba projekta v treh korakih

V vsak projekt vložimo vse svoje znanje in kreativnost, obenem pa se potrudimo čimbolj prisluhniti svojim partnerjem in njihovim željam.

Načrt in strategija

Preučitev ideje s tehnološkega, stroškovnega in tržnega vidika ter priprava vse potrebne dokumentacije.

Dizajn in razvoj

Stopnja 1: Razvoj prototipov, dizajn ohišja, testiranje funkcionalnosti in racionalnosti izvedbe. Stopnja 2: Optimizacija elektronike, priprava na serijsko proizvodnjo, testiranje v širšem obsegu.

Testiranje in lansiranje

Testiranje končnega izdelka, odprava napak in optimizacija. Priprava dokumentacije. Lansiranje produkta na trg.

Pošljite nam sporočilo

in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


    Obdelava osebnih podatkov se izvaja na podlagi zakonitega interesa zagotoviti učinkovito komunikacijo. Več o obdelavi osebnih podatkov vam je na voljo v politiki zasebnosti.