REX handle

Čitalnik prstnih odtisov je vgrajen v sodobno oblikovan ročaj za vhodna vrata iz nerjavečega jekla. REX handle ima površinsko kapacitivno tipalo vgrajeno na notranji strani ročaja, kar uporabniku omogoča, da hkrati prime za ročaj in položi prst na tipalo ter vrata takoj odklene.

REX bioreader

REX bioreader je majhen, estetsko oblikovan čitalnik prstnih odtisov, namenjen vgradnji v vratno krilo. Upravlja se ga s priloženim daljinskim upravljalnikom.

REX indoor

REX indoor je čitalnik prstnih odtisov, namenjen vgradnji v vratno krilo, na podometno dozo ali nadometni, 30° nosilec. Upravlja se ga s pomočjo dveh gumbov na ohišju.

REX touchpad

Klasična kodna tipkovnica majhnih dimenzij, z zaslonom na dotik in modro osvetlitvijo. Namenjena predvsem montaži v vratno krilo.

REX bluetooth

Enota za odklepanje z Bluetooth povezavo. Kadar v domet pride že uparjen telefon, začne utripati modra tipka na enoti in s pritiskom nanjo se vrata odklenejo.

ARX one

ARX one je preprost, a zmogljiv in zanesljiv čitalnik prstnih odtisov, namenjen montaži na podometno ali nadometno dozo. Upravlja se s pomočjo dveh tipk na ohišju.

ARX manager

ARX manager upravljamo s pametnim telefonom ali računalnikom preko Bluetooth povezave. Je zmogljivejši čitalnik, s širšim naborom funkcij.

NA VRH